Om Frisoeren

Frisoeren paa Oehlenschlaegersgade 26

Frisoeren er placeret i det hyggelige Oehlenschlægersgade i hjertet af Vesterbro. Dette mærkes tydeligt i salonen, der er baseret på en unik kombination af stor faglighed, rimelige priser og en afslappet atmosfære.

Stedet er ejet og drevet af Lisbeth Vera Olsson, som efter lang tid i frisørbranchen tog et valg om at skabe et tilbud til de mange, som alene ønsker en suveræn behandling i uhøjtidelige omgivelser – og med Frisoeren har Lisbeth skabt netop dette. Gennem en personlig og professionel betjening er der her tale om et helt særligt sted, hvor kundens behov og ønsker er i højsædet.

Der lægges stor vægt på gode kvalitetsprodukter, og der benyttes derfor primært produkter fra det anerkendte mærke Kevin Murphy. Frisøren er således det perfekte sted for dig, der ønsker en effektiv kvalitetsbehandling i et uformelt miljø, men samtidig sætter pris på den gode relation og rette vejledning – uden ventetid!

COVID19: Situationen lige nu er helt særlig, og det er vigtigt, at du som kunde hos frisøren føler dig tryg. Vi følger derfor regeringens retningslinjer, og tager alle de forbehold, vi kan for at passe godt på dig og dit heldbred.