Kevin Murphy

Naturligt & bæredygtigt

Frisoeren har valgt Kevin Murphy som vores primære produktbrand af flere årsager. Først og fremmest er Kevin Murphys ”new age” teknologiske produkter designet til at præstere, give styrke og hold, samtidig med at produkterne virker vægtløse i håret. Kraftfulde Antioxidanter udvundet fra hypen, immortelle, orkidéblomst og kakadublomme fra den australske regnskov hjælper desuden med at modvirke de skadelige virkninger på håret, der forårsages af eksterne faktorer som hårde klimaforhold og forurenende stoffer i miljøet. Dertil kommer, at Kevin Murphy virkelig har sat ind for at gøre en forskel for den bæredygtige dagsorden. Ingredienserne i produkterne er således udledt fra naturlige, bæredygtige kilder, mens emballagen er fremstillet af genbrugsmateriale.

Hos Kevin Murphy tænker de på miljøet og forstår alvoren af farlige klimaændringer. De gør alt hvad de kan for at skåne miljøet ved at anvende emballage, der er genanvendelig eller biologisk nedbrydelig.

 

Naturligt afledte ingredienser

For at sikre, at Kevin Murphy produkterne er af højeste naturlige kvalitet, anvender de naturlige ingredienser fra kilder, der er bæredygtige, bruger vedvarende energi og som høstes ved hjælp af metoder, der ikke forårsager skade på miljøet.

 

Ansvarsbevidst emballage

Deres emballage er fremstillet af genbrugsmateriale og alt deres sekundær emballage er lavet af papir eller pap. Kevin Murphy anvender firkantet emballage, som har et større rumfang men op til 40% mindre plast, så vi dermed sætter et mindre aftryk, også på lossepladsen.

Etisk behandling af dyr

Kevin Murphy produkter er designet til at præstere, styrke og have lang levetid. Deres produkter er testet på modeller, ikke dyr! De hverken udfører eller rekvirerer tests på dyr. Siden 2011 har de været certificeret af en af de største dyrevelfærdsorganisationer People for Ethical Treatment of Animals (PETA), og de er en af deres anbefalede virksomheder som ikke tester på dyr.

 

Hjertet af KEVIN.MURPHY

Deres forpligtigelse i forhold til miljøet og klimaforandringerne vokser fortsat. Derfor vil THE HEART OF KEVIN.MURPHY være området hvor de fokuserer på velgørende formål og på at give tilbage til samfundet. THE HEART OF KEVIN.MURPHY er en non-profit gren af virksomheden, som alene har til formål at støtte velgørende formål som står deres hjerter nært, og som har brug for en hjælpende hånd. Fokusområderne er både humane og miljømæssige problemstillinger.

Produkter