Benamôr

Rig på naturlige ingredienser

Benamôr er et unikt beauty brand, som kombinerer tradition med det moderne og laver skønhedsopskrifter af høj kvalitet. Benamôr har idag et sortiment, der ikke blot består af den kongelige favorit, Créme de Rosto – Den mirakuløse ansigtscreme fra Portugal, men også yderligere produktserier til forskellige behov og med hver deres unikke emballage, duft og hyldest til landet hvor det hele startede: Portugal.

Baseret på

  • Næsten 100 års erfaring
  • Blandinger af nøje udvalgte og højt koncentrerede, naturlige ingredienser
  • Respekt for miljøet gennem høje standarder for bæredygtighed
  • Ingredienser med anerkendte virkninger til krævende og loyale forbrugere
  • Uimodståeligt, farverigt art deco design og vanedannende dufte
  • De er alle pakket i smukt og kunstnerisk art deco emballage, for at fuldende den forskønnende oplevelse

Historien

Benamôr blev grundlagt i Lissabon i 1925 af en mystisk apoteker, som kreerede mirakuløse salver i sit laboratorium på Campo Grande No.187. Han pakkede salverne i smukke art deco tuber, og de blev øjeblikkeligt et hit blandt portugisiske skønhedsikoner, heriblandt Dronning Amélie, som var en af mærkets allerstørste fans.

Et århundrede senere bliver Benamôrs produkter stadig produceret på sin egen fabrik og udviklet i sine egne laboratorier med høj kvalitet af klassiske kosmetiske, naturlige ingredienser. Nogle af opskrifterne er uændrede siden 1925. Idag er Benamôr et af Portugals højest elskede beauty brands, som med respekt for historien stadig fornyer sig med uimodståelige skønhedsrecepter.

Gordíssimo

Gordíssimos opskrift er rig, generøs og pakket med godhed. Med sheasmør i sit hjerte og beriget med inca peanut- og kokosolie er Gordissimo den rigeste opskrift fra Benamôr.

Særligt velegnet til tør hud.

Alantoíne

Alantoínes opskrift går helt tilbage til 1970 og har en utrolig let konsistens, som på unik vis trænger ind i huden og gør den øjeblikkeligt glattere, balanceret og forfrisket. Med blødgørende glycerin, den gamle lægeplante allantoin og en ikonisk og vanedannende citrusduft.

Normal til tør hud.

Nata

Opskriften på Nata er inspireret af det storslåede portugisiske konditori og beriget med naturlig æggeekstrakt, som virker intenst blødgørende og har antioxidante egenskaber. Fugter og beskytter din hud i dybden og gør den blødere og glattere.
Duften er uimodståelig sød … Creme de la crème!

Særligt velegnet til tør hud.

Rose Amélie

Rose Amélies opskrift er en hyldest til Portugals sidste dronning Amélie, som var en af Benamôrs første fans. Kombinationen af arganolie og duftende roser giver en konsistens, som efterlader huden silkeblød med en uimodståelig duft.

Til normal hud.

Jacarandá

Jacarandás opskrift er navngivet efter Lissabons ikoniske træ, som pryder byen med sine sprudlende lilla blomster blot nogle få dyrebare dage hvert forår. Denne serie er rig på plejende aloe vera, arganolie og sheasmør, som vil efterlade din hud velfugtet og med en mild duft af iris og Portugals blomstrende træer.

Til normal hud.

Alecrim

Alecrim er inspireret af en af Portugals mest værdsatte urter, rosmarin, som plukkes for dens smagfulde aroma i madlavning og anvendes i hudpleje på grund af dens reparerende egenskaber.

Velegnet til alle hudtyper.

Gordíssimos

Alantoíne

Nata

Rose Amélie

Jacarandá

Alecrim

Rosto